De Partytram

Voor een uniek en onvergetelijk feest!

Het organiseren van een jubileum of personeelsfeest is altijd een uitdaging. U wilt een onvergetelijke, unieke ervaring. Wat dacht u van een rondrit in een historische tram door Rotterdam met catering aan boord? Er is meer mogelijk dan u wellicht kunt bedenken.

Standaard zijn er diverse frisdranken, mineraalwater, vruchtensap, rode- en witte wijn aan boord. Maar misschien wilt u ook champagne of prosecco aan boord? Zelfs het serveren van tapas aan boord is al een regelrechte hit.

Partytram Diner Arrangement

Feestdiners of receptie in de partytram.

Een jubileum  is altijd de uitgelezen tijd om een leuk uitje te prikken voor medewerkers of relaties. Met een dinertour kunt U ze belonen voor hun inzet van het voorbije jaar. Een dinertour in de Partytram is een uniek uitje.

  • Ontvangst met glas Prosecco of Cava met amuse aan boord
  • Frisse salade met Spaanse Serranoham
  • Stampotje Rucola met Langzaam gegaarde Rundersucade
  • Pannacotta met Zwarte bessen saus

Bovenstaand arrangement inclusief een rondrit per museumtram zijn al te boeken vanaf € 49,50  (alleen voor groepen met een maximum van 36 personen)  Andere menusuggesties zijn uitaard mogelijk.

Tramcatering als Partyservice

Compleet arrangement ... Partytram & Catering
Inclusief de exclusieve City Tour door Rotterdam met een bijzondere tram op een zeer originele wijze. Suggesties voor de catering van de Partytram. Wij serveren standaard aan boord van de tram Hollands assortiment frisdranken, bier en onze selectie huiswijn vanaf € 1,50 per glas. Alle consumpties worden op basis van nacalculatie berekend. Als cateringkosten berekenen wij cateringpersoneel € 25,00 per medewerker per uur.

Heeft u specifieke wensen dan kunnen wij daar altijd op inspringen.
Te denken valt dan bijvoorbeeld aan een glaasje champagne of Prosecco, vanaf € 26,95 per fles. Wilt u de rit meer aankleden dan adviseren wij een klein hapje bij uw drankje te laten serveren, zoals een Canapé met Franse roombrie en Coppa di Parma ham , Luxe Canapés belegd met Gerookte Zalm, Serranoham, Garnaaltjes à € 1,55 per stuk.

Suggesties voor de Lunch in de Partytram
Ook het serveren van een eenvoudige lunch aan boord is mogelijk. Zachte broodjes wit en bruin belegd met Boerenham of Jong belegen kaas à € 2,10. Luxe pistolets belegd met Serranoham, Gerookte Zalm en Old Rotterdam à € 3,75. Kopje romige mosterdsoep of Italiaanse Pomodorisoep met stukjes kip à € 3,75. Wilt u wat uitgebreider lunchen of dineren dan brengen wij daar graag een aparte offerte voor uit.  

Opstapplaatsen Snerttram (Boezemstraat) en Restauranttram (Willemsplein)

RESTAURANT TRAM

Op een unieke manier Rotterdam bekijken en genieten van een heerlijk diner, dat is waar de Restaurant Tram voor staat. Ieder weekend rijdt de restaurant tram door Rotterdam.

RESTAURANT TRAM

...

CONTACT GEGEVENS

De restauranttram wordt geexploiteerd door Restaurant Brazzo

Boezemstraat 188
3034 EM Rotterdam
Zuid Holland
Telefoon: 010 - 414 80 79
E-mail: info@restauranttram.nl