Snerttram Rotterdam

Gezellig en toch leerzaam voor het hele gezin!

De Snerttram is een bijzondere verschijning in Rotterdam. De tram ziet eruit alsof ze dwars door een pan erwtensoep is  gereden. Binnenin is de tram aangekleed met lichtjes en gordijntjes. U en uw gasten genieten volop van een rondrit door Rotterdam in deze antieke museumtram uit1964. Onze attente catering serveert u een kop hete erwtensoep keurig in een mandje met lepel en servet. Tevens kunt u extra een drankje bestellen, op koude dagen heerlijk genieten van een Gluhwein of  warme Chocomel. Onderwijl vertelt de gids amusante weetjes, waarvan zelfs de meest doorgewinterde Rotterdammer nog nooit van gehoord heeft.

       snerrtram2brug  snerttdaniel

De rondrit brengt u door heel Rotterdam

De anderhalf uur durende rondrit begint dit seizoen bij OOSTPLEIN en niet in Crooswijk bij restaurant Brazzo en gaat vervolgens langs historische en moderne bezienswaardigheden in en rond het centrum van Rotterdam, de route gaat verder via het Feyenoord stadion naar historisch Delfshaven en het chique Kralingen. De rit is verrassend en afwisselend. De beste manier om er achter te komen is gewoon een ritje met de Snerttram mee te maken.

De Snerttram heeft ook al tal van "thema" ritten gemaakt. Zo reed er een Oliebollentram, Halloweentram, Culturele tram met wereldsoepen, Love tram (Valentijnsdag), Stamppot tram en een tram met Halal snert voor Burgemeester Aboutaleb, zijn eerste kennismaking als Burgemeester met "zijn" stad Rotterdam.

abutalebsnert1 abutalebsnert2  abutalebsnert3

Maak uw dag compleet met een culinair diner bij Brazzo

Maak van uw ritje Snerttram en dagje uit! De tramrit eindigt bij Brazzo. Wilt u de rit afsluiten met een culinair hoogstandje dan moet u zeker nog even bij Brazzo blijven voor het diner. Ons keukenteam laten u uitgebreid genieten. U wordt verwend door de bijzonder sympathieke bediening met aan het hoofd gastheer/eigenaar Bert Swijnenburg.

brazzo bruistboven

 

Beschikbaarheid kaarten:

De Snerttram rijdt van 27 oktober tot  eind maart 2019 weer in de Winterdienstregeling, voor beschikbare Data kijk in webshop onder kopje Kaarten bestellen naar de vrije dagen/tijden.

 

 

De Snerttram/IJsjestram wordt geexploiteerd  door stichting Snerttram, naar idee van Anna Paerel. In 2008 nam zij afstand  van de dagelijkse leiding, maar haar Snerttram rijdt nog elk weekend. Tijdens de maanden mei t/m september neemt de ijsjestram de rondritten van de snerttram over.

 

annapaerel

START  & FINISH SNERTTRAM seizoen 2018-2019: OOSTPLEIN , keerlus bij  Gemaal  dit i.v.m. opbreking tramrail Boezemstraat bij Brazzo

Reguliere dienstregeling:

Zaterdag : 16.30 uur (bij grote belangstelling extra rit om 14.30 uur)
Zondag 14.30 uur (bij grote belangstelling extra rit om 16.30 uur)
Rondrit van anderhalf uur € 16,50  
Ook hebben wij een speciaal arrangement inclusief diner € 49,50

*Bijvoldoende belangstelling kunnen extra ritten ingezet worden. De ijs/snerttram heeft geen vaste zitplaatsen op naam, aansluiten gewenst. Reserveren voor deze ritten kan via onze webshop. 

 

Door werkzaamheden aan het railnetwerk van de RET  is er geen tramverkeer mogelijk in de Boezemstraat , ook de Snerttram heeft daar last van. Wij vertrekken daarom tot die tijd  vanaf het Oostplein (keerlus bij het gemaal) De kaarten hoeven niet afgehaald te worden in het restaurant , maar liggen klaar in de tram.                        gemaal

Meer informatie
Wilt u meer weten over een van onze tramtours? Vul onderstaand formulier in en wij nemen z.s.m contact met u op!
Naam *
E-mail *
Bericht
Verzend formulier
Heeft u uw e-mailadres goed ingevuld? Dan nemen wij z.s.m. contact met u op. Bij voorbaat dank voor uw bericht.
Opstapplaatsen Snerttram (Boezemstraat) en Restauranttram (Willemsplein)

RESTAURANT TRAM

Op een unieke manier Rotterdam bekijken en genieten van een heerlijk diner, dat is waar de Restaurant Tram voor staat. Ieder weekend rijdt de restaurant tram door Rotterdam.

RESTAURANT TRAM

...

CONTACT GEGEVENS

De restauranttram wordt geexploiteerd door Restaurant Brazzo

Boezemstraat 188
3034 EM Rotterdam
Zuid Holland
Telefoon: 010 - 414 80 79
E-mail: info@restauranttram.nl